Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osim toga covjek laze. mogao je naci bilo koje ljude i reci da su to ljudi sa slika od prije 30 godina. ko se na ovu umjetnost lozi, stvarno mu nema pomoci.
kakva glupost. a ja samo jos veci glupan sto citam ovakve gluposti of najglupljih novinara.
stize hrvatski premijer da prizna RS.
Steta sto SA-X nije objavio clanak o Steve Horn-u (ili sam mozda u krivu?) koji je 1970-tih obisao ex-Yu gdje ga je BiH posebno dojmila. Tada je uslikao seriju fotografija i nakon 30 godina vratio se ponovo u nasu zemlju i pronasao ljude sa svojih fotografija. Imao je izlozbu tih slika u nekoliko bh gradova u aprilu ove godine. Vise o ovome pogledajte na www.pictureswithouborders.com
I onda pricaju da mi ne radimo. Besposlicar.
Odusevljena sam...svaka cast!!
Odlicno! Ideja za 10!!!
geniijalno! A i tezak zadatak za obaviti.
i fotoaparat se promjenuo za 30 god;)
Jesi toliko glupa da ne skontas da ker ne zivi 30 godina?
Jah budalee cojka
Besposlicar !!
zabija nos u tudje zivote. luzer.
a šta je s cukom s druge slike, ovaj mu fakat ne liči?
Odlicno!!! :))