Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najjaci mi je ovdje komentar: 'ali zasigurno će drugi put odabrati neko drvo uz koje će mokriti. ' Definitivno nije vam niko ravan.
fake
Sve je to u redu, ali... STRUJNI NAPON??? :-) Pa struja je jedno a napon je drugo. Znaju to i djeca u 7. razredu ako imaju bar tricu iz fizike. Ovo je kao da kazes "teska duzina"... :'-) Hint: moglo se napisati "elektrificirana ograda", "ograda pod elektricnim naponom" ili jednostavno "ograda pod naponom". BTW, ovaj video je vjerovatno fake. Vec je dokazano da elektrokucija putem mlaza mokrace nije moguca jer mlaz nije kontinuiran. A i da im se desilo, ne bi bilo ovih varnica. Ocito simulacija, ali dobar fol. :-)
To se i meni jednom dogodili,moguce je moguce.
eto spucalo ih kada su pišali a hodaju po snijegu,haj nekakite ba
Ovo se pretvara u ozbiljnu naučnu raspravu :D
Ja sam bio svjedok kada je jedan vrsio nuzdu u jednoj napustenoj kuci i dozivio strujni udar. Mokrio je po zidu na kojem je bila el. uticnica.To se desilo davne '93 u BiH, nebitno gdje i na kojoj strani. pa ko nevjeruje neka izvoli i proba! ;)))
nevazno koliko je daleko, da bi te struja udarila kroz neku tekucinu u mlazu potreban ti je laminaran tok odnosno da tece ono kao kad otvoris cesmu a vidis kroz vodu ne pjeni se :D
Pa kako ce se rasuti mokraća kad je čuna 1cm od ograde?
pišaju dva novinara klix-a na ogradu pod naponom, jednog udari struja, a drugi isto glup
Klixovi novinari gledaju samo Pink. Na Pinku nema Mythbustersa.
Ovo je bilo na mythbusters-ima,nije moguce da te udari struja kroz mokracu jer se rasipa i nema kontakta.
Da su imali strujni udar otpale bi im chune..a oni se odvezli bez ikakvih posljedica....cccccccc...laznjak
Dno dna novinarstva.Klix postaje gori od Avaza...
A šta vam znači elekto-šok? Nepismenjakovići!
Znači ne znaju za Bobija i Rudija !!! -------- Pišaju Bobi i Rudi sa vrha zgrade. Bobi piša u neprekidnomn mlazu, a Rudi na prekide. Bobi ga pita: "Zašto tako, na prekide pišaš ?" Rudi odgovara: "O budale. Pa da me netko ne uhvati za mlaz i povuče dole !"
Pa dragi kix-u... ima l' iko imalo pameti ovdje? Fake do zla boga