Vjenčanje iz horor filma
0
Mladin buket oborio avion
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@DDD Hvala velika... Bolje bi bilo da sami CITAOCI pisu vijesti za sebe. Manje bi GLUPOSTI bilo....
Evo ti prijevod sa talijanskog: Tragicno bacanje buketa Cvijece u motoru: avion se srusio. Tokom proslave vjencanja, buket je bacen iz ultralakog aviona. Ali, na zalost cvijece je zavrsilo u motoru aviona, pritom ga oborovsi. Dogadjaj se desio u Suveretu (Livorno). Pilot je neozlijedjen, dok je saputnik zavrsio sa tezim ozljedama.
Molim nekoga, tko zna italijanski da mi prevede sljedeci tekst, jer ovim ZUTIM novinarcicima NE VJERUJEM. Tekst je iz italijanskih novina nevedenih u vijesti. \"Tragico lancio del bouquet Fiori nel motore: precipita aereo Per festeggiare le nozze di amici hanno lanciato il bouquet in volo da un ultraleggero. Ma il mazzo di fiori è finito nel motore e il velivolo è precipitato. È successo a Suvereto (Livorno). Illeso il pilota, in gravi condizioni il passeggero.\" Kao sto se vidi orginalni tekst je dugacak svega cetiri kratke recenice ??? Sa-x tekst citavu jednu malu pricu (sedam recenica). Mali avion sa 50-tak putnika ???? Hotel ??? Eksplozija ??? Vatra (fiori ?)??? Povrijedjeni putnik ?? link je: http://archiviostorico.corriere.it/2009/luglio/13/Fiori_nel_motore_precipita_aereo_co_8_090713014.shtml Posto znam francuski, cini mi se da su \"malo\" doradili vijest.
I na kraju su zivjeli sretno do kraja svog zivota u sjecanju na njihovo vjencanje iz snova ... sta ljudi svasta izmisljaju ... Najbolje vjencanje je ono: Hoš ovog pored sebe za muza? DA Hos ovu pored sebe za zenu? Ne znam ... onda ga ona udari u nezgodno mjesto i on kaze DAAAAAAAA ... :P :DDDD
Čuj iz horor filma, ovo je samo bila manja nezgoda, malo smijeha i to je sve cccc
To se snimo srpski film novi, hehhee
a ti zemlje, to ni spielberg nije mogao da predvidi
valjda MLADENKIN a ne \"MLADIN\" ?!
jel stvarno mislite da se to i desilo?! kakvi ublehaši!!!