Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nu cudo koliko su glupe, pa grudi bar mogu povecati, to nije tesko a inteligenciju takve nikad nece !
Kako ne mogu kada se odmah neko pocne hvatati na slamku tipa vase majke vase sestre kcerke i tako.SVE POLAZI IZ KUCE,a ja nisam kriv sto je danas 75% fuksi po gradu,i nema mi niko pravo zabraniti to da kazem jer to i vidim,da imaju imalo mozga malo bi se smirile i manje izazovno odijevale pa se ne bi ovako pricalo.Naravno cast odgojenim curama,jer nema nista ljepse od zenskog al onog pravog i iskrenog iskrenog stida. A sto se tice clanka,to su ljudi kojima je mozak opran i na to ne treba rijeci trositi.Lijep pozdrav.
Muškarcima je jednostavno nepodnošljivo kad znaju da sve više žene dominiraju u poslu, u seksu, u inteligenciji itd. Eh pa onda je potrebno napraviti neko tobože \"istraživanje\" gdje će se pokazati da ženama ionako ne nedostaje inteligencije već grudi. A kada bi se napravilo istraživanje da li bi muškarci imali veći penis nego IQ zamislite onda odgovora. Odrekli bi se samih sebe samo za malo uživanja u seksu.
sasvim logicno, od iquja ionako nejmas nista
zene su stoka i kobile.
nek si ti i lijepa i glupa :)
vidi lejle vratila se od hirurga pa dosla komentarisat... je.b.em te u sisu ;)
e nek si se ti (lijepa pametnice) javila...
To su izjavile sve redom djevojke iz kategorije: \"Nisam lijepa al\' sam glupa!\" ;)
ja te volim................
@commi, :)) Yes, yes.. rad je stvorio covjeka,ali i( invalida) .. :) zbog tog montenegriner (ci) pucaju od zdravlja (ako nista bar sebi sam frakne palac) bar u mojoj sredini... P.S. Komentari su puni sale (divota za procitati) a i poucno.. lijepo vidjeti da jos zivi humor u nasim krajevima...
Koliko ima ovdje ogorcenih, tuznih i jadnih pacenika:-)))) Pricajte protiv zena jer vas nijedna nece, ruzni ste, jadni, nikakvi, nismo mi krive, vi ste. Pomirite se s tim i bice vam lakse. Pacenici:-))
@commi all\'ami je nastalo kao zezancija kada se pocnu kleti gospodarom svjetova pa kazu all\'ami bez h... a meni to nekako bas simplasticno
zar ga vec ne pravimo na ovaj ili onaj nacin :)
@commi ja radim,( klinika i turbulentno a i drzava malostrozije nego u BiH) pa sad nemogu da ti na sve odgovorim na tvoja pitanja sorry :) @kicky ne nagovaram ja nikog znam da samo na licnim greskama mozes dobro da naucis jer sam osjetila na vlastitoj kozi, zato cuvaj se i topal pozdrav.
znam znam.. .i sam se tako pozdravljam :)
Sve su fuxe, i nece niko fuxe, a jedna da vam \'se ponudi\' navalili bi ko...