Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
13. Poslije izbora u BiH ima da svima nama bude bolje...ovaj je navažniji a nisu ga objavili...
Muha zivi sve dok je ne uocim i skratim joj muke.
Lično testirao, muha može živjeti preko 10 dana bez glave, preko godinu bez hrane i vode. Nikad neću skontat na osnovu čega ta gamad žive.
Amerikanci su bili na Mjesecu.
"George Washington nije imao drvene zube nego od zube zlata, slonovače, olova." - jest jest, imao je od zube zlata "Evropljani za vrijeme Srednjeg vijeka nisu vjerovali da je Zemlja ravna. Zapravo, većina intelektualaca toga doba smatralo je da je naša planeta sferična. Na osnovu tog znanja, Christopher Columbo je krenuo na put oko svijeta, tj. u pronalazak alternativnog puta prema Indiji. S druge strane, bilo im je teško (čitaj. Crkva) da se pomire sa tim da Zemlja kruži oko sunca." A jest vala u tom srednjem vjeku bilo hiljade, ma milioni intelektualaca. I jeste, bilo im je tesko. Opet ste zrtve google translatea, je*** vas on
"4. George Washington nije imao drvene zube nego od zube zlata, slonovače, olova. Vjerovatno je imao i zub koji je pripadao jednom od njegovih robova, ali i životinjske zube" :-)))) Kazu da je imao zube od dabra i vjeverice i da je sav namjestaj oglodao, pa su ga morali vezati ispred kuce. Jednom je tako iz cista mira pojeo prvu kopiju ustava Sjedinjenih Americkih Drzava.
hahah e ovo mi je trebalo, popravi mi jutro hahah ;-)
'' ...je rekao da je Zid GOTOVO nevidljiv sa visine od 280 kilometara.''
A onaj mit da da političari obećaju nešto pred izbore i kada završe izbori zabole ih čuna?
totalno sam ostao šokiran nakon svi ovih saznanja.