Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pogledajte opis dedzala identican je opisu ovog covjeka bucmasti procjelavi nizi covjek iz velike britanije
gigant zivota mi tv licnost posto samo nek se zajebavaju nek pokusaju da ga odstrane lik ce ih pobit sve voli kameru
vidi se da je lik bolesnik neki,trci za kamerama i to je to
Sta ti imas protiv Masona ?Masoni su grupa ljudi koji podrzavaju slobodu izrazavanja i demokratiju....Sada su tajna organizacija zato sto su u proslosti proganjani od strane crkve jer se nisu slagali sa crkvom...
To vam je mali od skandala! hahahaha Tzv. sindrom ppp / poznat pošto-poto ! :DD
aaaaaa but me nerviras suti mogo nas je ziiik ziiik
sahbaz!!!!!!! ja ovih budala ne bjeze....ccc....moraju se britanci stosta nauciti....
sta ima dupla kruna kospicari neka vas je borac karnuo bez kondoma. Hz4EVER!!
ja mislim da je ovo islasmki fundamentalista.....ter.o.r.i.s.t.....
pa naravno da je agent tajne sluzbe, onako sa strane kao da nije njegov posao prati sta se dogadja...nedavno je neko izbacio sliku mladog Putina kako stoji blizu Regana kada je ovaj bio u Moskvi, davnih 80-tih...uobicajena praksa..
mozda covjek voli da se slika
jadni ciko, da je makar ove majice u dvije različite boje kupio, a joj mislim da je to onaj iz onog predgrađa u ateni, i mislim da ima cuku
nije on dobar :)K\'o rek\'o bi i on nešto:) garant jadnik pokušava da upadne ko novi voditelj, al mu čuperak ne dopušta :)
hahahahaah to caree i ja mislim da je ovo vlasnik onog cuke(cuka) hahahahahahahahahahhahahaahahhhaha
ma to je mali od Muradifa kamermana! nema para za bejbisiterku pa ga vodi sa sobom na poso.. a on vako pobigne pred kameru ;)