Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako mi ova prica zauvijek ne promjeni zivot... onda nista nece...
Ovaj bi kod nas završio u zatvor! :)
@zelene okice: koji si ti kreten pojma nemas.na ljecenje pod hitno
cak su zivotinje postale humanije od ljudi.
To ti je pravi jaran.
Bosanci su največi miševi. Ne smiju prnut protiv vlasti.
Za PETU.prvo naucish da zmija nije leshinar nego lovac.Da nece okusit nishta "hladno".A koja je to po tebi primjerena hrana za zmije????Informishi se ako neces vec da naucis pa onda zastupaj zivotinjska prava.
tako se to radi, a ne ko bosnje "lezi da te koljem"
Ja volim kad mis udje u moju rupicu
Commi @....jao pa ti me uvijek inspirise komentarima,da nije tebe ja neznam sta bi ovaj klix......idi spasi se...
Već su ranije bili pokušali da objasne zmiji da je za nju vegatijanska hrana puno prikladnija. Čak se u početku bila i složila s tim ali kasnije se predomislila i na zahtjev zmijinog osobnog psihijatra, kao i uz asistenciju njenog advokata, u jelovnik je ponovo uveden živi primjerak miša. Tako da stručnjaci iz pomenutog laboratorija i pored sve dobre volje zbilja nisu imali puno izbora.
...znaju miševi bit' zayebbani :)
Cak se i mis bori protiv nepravde za zivot svog bliznjeg, a sarajlije gledaju kako neko bode nozem dijete u tramvaju i niko nista. To je jedan primjer, a ima ih jos mnogo. Vi me sad slobodno popljujte, ali na zalost to je tako. Volio bih i ja da nije.
Miša mangupa trebao joj je oko izbit svaka čast
@jah....ti si sunce jedno- veliko.. divan tekst
Ako ti meni zelis da me ijede zmija i ja tebi zelim da te psi pojedu zivog :D a usput ja nosim broj opanaka 110 !
@coek Volio bih da se nadjes u bar slicnoj situaciji kao ovaj mis.