Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest treba vrijedjat lika jer je milioner a ne komsiju koji mu dise za vratom tipicno bosanski
Klixe, kad će text o meni i moje dve komšinice ispod koje me maltretiraju? Stalno se žale, navodno na buku, ostavljaju poruke na ulazu, olajavaju kod stanara... Razmišljao sam, za sad nisam tu misao sproveo u delo, da nasnimim neki lavež psa i ostavim da piči dok sam na odmoru, a onda kad krenu sa pričom kako moj pas neprestano laje, postavim isto pitanje kao ona drugarica Čarlija Brauna- koji pas?! Može članak?
Ludi englezi, nedaju čovjeku pravo na privatnost od još luđih voajera...
Sta su ti Englezi kod nas bi vec mrtva glava pala ... oni to gospodski
Samo ograde i zidovi vode do dobrih komšija.
Koliko vidim "zid" je sagradjen u njegovom imanju i ne direktno sa medjom i ne znam u cemu je problem ? Njegovo imanje i moze da radi sto hoce.
Ima budala svugdje.
Ja imam komšiju ispod kojem od mene curi. Ja se ni okupati ne mogu u svojoj rođenoj kući da se on ne buni.
Pa popravi kvar, sta mislis da od njega curi tebi, bili se ti bunio?
ovo je i efendic obecavao za zgradu u lukavici a evo ljudi ce i useliti
koji debili braco mila
primjer kad je Srce crno i kad ga je potrebno liječiti od oholosti
Sad kad mu zapali zid.