Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAŠI NARODI NISU U STANJU DA STVORE FUNKCIONALNU MULTIETNIČKU I MULTINACIONALNU DRŽAVU, A AMERI ŠTANCAJU UVELIKO MULTIRASNU DJECU. AMERI BRAJO MOJ
Što će ti kukasti križ ilti svastika susjed?
da u SAD-u nikada nije se desilo da policajac pretuce crnca, da se desavaju problemi na nacionalnoj i rasnoj osnovi. ili da najizgledniji predsjednicki kandidat zagovara istjerivanje meksikanaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne brinite se bravo Bosanci . mi ćemo ostati puna krv jer sa nama niko neće da se množi .
Do 2100 najvjerovatnije rijetko ko ce biti "cistokrvan" bijelac ili pripadnik neke druge rase. Ljepota, nece biti diskriminacije na etnickoj pripadnosti.
Bakir jec 100% arijevac i 100% karina..
@BANJALUKA,nisi ti skinhead jarane ti si glup ko qurac..
16 u 1
ovo je furka i znanstveno je odlično jer se miješanjem dobija supernacija i super ljudi, zato se treba taslačit sa svakim xd
JOJ LIKOVA :)))
Ja u istoriji/povijesti ucio da su neandertalci izumrli???
Izgledati će k`o ljudi, kako bi drugačije izgledali...
BEOGRAD I SIRIJAC JEBAC: http://balkanbreakingnews.com/koje-zgodni-sirijac-koji-pojeba-sve-srpkinje-po-beogradu/
naši ljudi neće da se razmnožavaju sa Hrvatima i Srbima kamoli crncima i azijatima
Jedno oko veće, jedno manje o.O
Cetiri noge dobre, dvije noge lose :-)
"... Jer gostiju je bilo raznih, neki su disali na skrge drugi su opet imali neke izrasline, kvrge covjecanstvo jedno, mutacije mnoge osam ruka, sedam glava, dvije kicme, cetiri noge Uprkos razlikama, nikad nije bilo sorke u potocima se tocio koktel od olova svirao je dvoglavi Elvis i sijamske petorke smekerski puzec’ izmedju stolova... "
izgledace kao zombi .....
Čekajte, ovo je k'o lijepo? Izgledaju k'o da su članovi Adams Family ili Hotel Transylvania. Hvala ti Bože na boji kože.