Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek dodje u bosnu i prezivi jedan dan :D
@dd pa pise da je pri posljednjem prelasko odbio stavit uze
...na vrtoglavoj nadmorskoj visini od 900 metara... Kakve veze ima kolika je nadmorska visina?!! Valjda su htjeli reci da je provalija bila duboka 900 metara... GLUPI NOVINARI!!!
Pogledajte kako je skocio sa ZGRADE i ZAPROSIO djevojku, NEVJEROVATNO: http://adf.ly/3yXpY Predivno :)
Frajer jede čaj ! Špica!
uz pomoc prijatelja...ja bih presla i sto metara..ovo je nista!
pa mora bit na svim medijima, čim je američko tenkre uradilo što niko normalan ne bi dajte malo najpametnijih beba, onih engleskih ba , ja ja tih, nema valjda još negdje naj naj talenata i to????
Sta je na ovo rekla Melisa Durakovic? :D :D :D
Vidi ga uci bismilu
ovo je fotomontaža iza slika kanjona itd istina ne postoji
Čojk ima damu!
ovisnost o adrenalinu je isto kao ovisnost o kokainu
ma ja ovo ti je ono...jel vjerujes svojim ocima ili meni...
ljudi,tri puta je presao preko konopca,ali zadnji put nije bio sa sigurnosnim uzetom ...... sve do jednom,ima da se ko pita razljepi..
\"Čak i sa sigurnosnim užetom pad bi značio lom članka, koljena ili kuka, tako da je rizik bio ogroman\", ističe Buisse. znaci zavezan je bio