Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Pekingu\" možete slobodno pisati velikim slovom.
Ehm kad se sjetim onih koji obecavaju metro u Sarajevu...
Nije rijec o Japancima, prije nego krenes .s.r.a.t.i. procitaj clanak, rijec je o Kinezima, osim ako je po tebi Peking u Japanu !!!
www.renesansna kraljevstva.com Renesansna kraljevstva je igra moci i ambicije. Unutar zajednice igraca, u malim gradovima i pojedinim kraljevstvima, mozete drustveno napredovati, te steci bogatstvo i utjecaj. Ona će vas provesti kroz sfere vodstva i cestitosti, kao i odanosti i nemilosrdnosti. Mozete izabrati i drugi put te zivjeti mirnim povucenim zivotom, uzivajuci u cistom zraku i toploj atmosferi, opustajuci se u nekoj od lokalnih krcmi i na vasem posjedu. Zaigrajte igru Renesansna Kraljevstva i pomozite Kraljevini Bosni da postane jos jaca nego sada.
Kina najjaca svjetska sila
I pljuje nacionalističko lopovska stoka na komunizam i komunističku stranku u BiH?
E koliko smo mi mali po ovom se vidi.
8 miliona za dan, kakav grad, kakva zemljaa :)) svaka im čast
e i kod nas gras prevozi \"redovno\"
Dok japanci napreduju iz dana u dan, nasa zeljeznica FBiH je dno dna i njen direktor Osmanagic Nedzad sve vise i vise krade.Hoce li ova vlast zaustaviti tog lopova i ispitati odakle mu tolika imovina?
Ovoliko GRAS nije prevezao od rata ljudi a ovi 8.4 miliona u jednom danu :O... :/
Peking ide Velikim slovom