Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mene je sef jednom pokusao udariti, bio je dugo na bolovanju...
razbojnik je razbojnik, al\' kakve čovjek ima kolege!? FUJ!
Ne strahuje on za posao vec za zivot :) I sami dobro znamo kakvo je stanje u meksiku :)
Ah, što bih ga nakarat\'o kulturno :)
tako se to radi u katoličkom zaostalom i primitivnom puku
Jel ovo Brajlovic, onaj sto ima gril na Ilidzi
Kakav je ovo bijes u meni izazvalo, pa ne mogu da vjerujem. Gledaj ovih retarda pored kako ignorisu cijeli situaciju, treba i njima pokazati, sjetili bi se oni kako su reagovali. Stoka.
bar je imo damu da kaze ne xD.. @echo garant si upravu
Država=Meksiko Bogat=Droga i mafija Hajd udari takvog u državi gdje svakih par dana nađu odrubljene glave
Šta ga briga, nakon batina je i on bogat čovjek.
Sutra novi naslov...poznati bogati Meksikanac pronadjen nedaleko od svoga doma sa odrugljenom glavom...
razmazeni pogani odvratni zli oholi bogatasi
kad je smotan,naucice se boriti za sebe nekad,valjda.Takve su i nase zene radnice-samohrane majke koje sute kad ih maltretiraju i nedaju im platu a one sute i govore \"suti dobro je\".Pa kad je dobro onda je dobro,tako i ovom jadniku.
- kucopazitelj nidje veeze, umjesto da ga udari, ili bar da se BRANI? - ostali radnici, jos ih dvojica, ni jedan nista ne pokusava, rade svoj poso ljudi Ko je veci bolesnik ovdje ja stvarno ne bi znao.
ovaj covjek je bio 100 posto pijan castimi. jer ne bi neko normalan utario nekog tako bezveze a sta mislite jesam li u pravu
Sad ga fino tuzit za pretpljeni strah,nanesene tjelesne povrede i dusevnu bol i navaljat jos cega...istrest ga iz gacha...samo se nadat da je gore pravosudni sistem efekasniji nego kao kod nas u bosni.
ako mu je ovo uradio naocigled dvojice svjedoka, da mu je ovaj uzvratio vjerotvatno bi mu poslo koga na kucna vrata da ga prebije i njega i njegove. Najlakse je reci ja bi ga za pod zalijepio ko juhku.