Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAA ja kontam premijer rusije ili predsjednik medvedov hahahahhhhhhhhhhhhhhahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahhah oj Boze
Pipo izlazi iz auta zove te nana na pitu
ih kolko medjeda ima po seheru koji provaljuju u auta, ovaj je pripravnik
medo BOSANAC,,,
otvorio clanak da se malo ismijem komentarima, kad ono i ovdje puno bolesnika. imate li ista pametnije u zivotu raditi!? fuj, gadite mi se vise sa tim komentarima, otjeracete sve normalne ljude sa ovog portala.
E jesi pametan upm. Šta se provaljuješ kao neki petogodišnjak.Šupak jadni.
Nastavio bi on da nije vidio sta vozi. Toyota je los auto i kad je skonto razocaro se i zaustavio se.
To je bijo Dodik 100% sakrijo se od vehabija.
Ne kontaju oni sta ih pitas. Inteligencija jednog krompira, to ti je to.
Je\'l bio sa crvenim ocima kao onaj na Treskavici?
@ sest @ mafijuz koji ce vam k.ura.c takva vrsta komentara ?? cemu sluzi ?? i zasto su u opste postavljeni ?? hocete biti ljubazni i odgovoriti ??
Izas\'o iz auta i odmah otis\'o do prdoslavne crkve na molitvu za kitu da izmoli od presvetog oca Patrijarha Pavla.
....izaso iz auta prostro sedzdu i klanjo dovu
Medvjed ušao u auto, zatrubio i vozio 40 metara - čime je dokazao da je inteligentniji i sposobniji od 90% bih političara i pripadajućih im snobova...
sigurno se naduvo sa zekom