Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mali ce da ga bude prvak u sumo hrvanju jednoga lijepoga dana
Isti Dodik konj u mladim danima hhahahahaha..................................
Riza za dobar dan,riza za dobar san. Naravno pojacana sa radiacijom od komsija Koreanaca. i eto medzeda
Bit ce kao onaj Meksikanac Uribe sto ima preko 500 kg.Cijeli zivot nepokretan.Nedaj boze to isto ovom dijetetu sutra kad odraste da mu se to desi.Sta ti roditelji rade.Nisu ni svjesni sta mogu izazvat!! aaaj@ Slazem se pod hitno bebu oduzeti.
pa ne mogu da vjerujem, jadno dijete!!! Ovim bi ga roditeljima trebalo oduzet\' i to hitno!!!
gdje je ovo slatko???? kome je ovo slatko? tona sala! bolesno ybt! nema ni godinu dana..jadno dijete,sta ce s njim bit kasnije???? vi majke mi niste normalni,pa prve tri godine su kljucne u djetetovom razvoju,umjesto da ga roditelji bombarduju vitaminima i mlijekom bog zna cim hrane ovog jadnicka, djetetovo srce je vec sad ugrozeno
Hej vidite ga, isto Michelinova maskota!
dje nece kad ga hrane mobitelima
MAŠALA MAŠALA NAPREDAN
Iggy, fakat si u pravu..isti je :)
Ostacu bez gaca na guziiici radi alimentacije za ovog...
Pojede mobitel...
sladak je ko med!budući sumo hrvač.
mali ce biti sumo hrvac samo da se zna ;)
vidi mu hamo glave mora da ga je bosanac pravio :)