Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni bi tih 8,1 hiljadu eura iskoristili da podmite svakog koga mogu, da mala prođe taj ispit i da odustanu od tužbe XD
E, to je država! 5 godina zabrane i 16 milja kazne. Kod nas varalice i prepisivači imaju status heroja, umjesto da se tretiraju kako treba.
ali kod nas imas hrpu bezpotrebnih predmeta u kojima se sve vrti oko istog i koje predavaju zastarijeli idioti koji ce te rusiti kako im se cefne. i zasto bi onda neko ulagao sate svog truda ako na kraju moze prepisati.
Zahebana tetka !
...otresla bi "tetka" mladice, k'o suhe šljive :))
.......što bi reko Valter, "živi bili pa vidjeli".... : )
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
...ako meni mozak radi, žena 'ladno izgleda k'o tinejdžerka...razliku je uočio tek neko ko lično poznaje njenu kćerku...kapa dole :)
"Foto: Ilustracija" :D
...misli da si se nasukao :)...ajd, čitaj jope :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E eto, a da je samo znala, mogla je u BiH kupiti diplomu po želji za 10 puta manje para.
a fkt niđe veze, a ti recimo što su prošli, jedno 50% njih su ponjeli đonove sa sobom
godina dana zabrane bi bila sasvim dovoljna..
pretjerane kazne...