Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Код нас у Требињу нема ових проблема.
Aplauzi su upuceni pilotima ;) jbt sto neces aplaudirati kad kad se bezbjedno spustis na zemlju :)
Naježim se od nekog stida kad aplaudiraju nakon slijetanja. Zavučem se duboko u sic, da me ne bi neko vidio u tom avionu.
Naježim se od nekog stida kad aplaudiraju nakon slijetanja. Zavučem se duboko u sic, da me ne bi neko vidio u tom avionu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
jesi li to ti pilot pa znas...(pricas gluposti) zasto se onda letovi otkazuju zbog magle ...
Lagano ga covjek spusti, dok bi kod nas i na vidljivosti od 500m ne bi smjeli usdutiti...
Ako ovaj smog ne podavi ove sumnjake po Sarajevu, nek potraje, mi smo se rodili sa smogom. Meni stvarno nedostaje.
Aferim Arkadas!! I drugi drkaddzije od pilota ima automatskog. Pa sto se nisu usudili? U "truhloj" Europi, gledam skoro nastavnicu srednje skole kojoj bijase zelja da promjeni profesiju. Nakon godinu dana, uz sve testove, te prakticne audio vizulne programe, Gospodja polozi za kapetana. Prvi let, Amsterdam-Atina. Prestavi se Kapetanica(neznam ime,) i rece putnicima ovo je moj prvi prof. let. Dobila aplauz u avionu od putnika. Let je sniman i tako ga je spustila, kao da je laksi gliser privela u lucicu. Moramo imati puno povjernje u pilote nakon toliko sati obuke, a koji imaju i svoje porodice, na kr. krajeva. I +, Uzlertiti i sletiti kao Kapetanica sa 200 ljudi i + 4-5-6 kabinskog osoblja?? Aferim!! Ovsto komentiraju da slijecu s tehnologijom, nek se raspita. Sto je sletio Turkich, a sto nije Austria, Norveski, itd.
aj jest stvarno magla majko mila kod nas ptice pjeske idu,,,,!!!
haj makar i o magli da citam. taman mi je dodijalo vise o severininoj svadbi stalno slusati
Nije putniku prijatno kada je avion u oblaku ili magli.... Pored toga, TK je prije slijetanja, cijelih 60 minuta bio u "holdingu", - kruženju u blizini Sarajeva, čekajuči bolje uslove... ruta na http://www.flightradar24.com/data/airplanes/tc-jsl/#82a9e6d
Laže klix .... danas je bilo 5 letova, 7 otkazano... lako je na web provjeriti šta je letjelo šta nije... Juče je čak bilo bolje nego danas... Nije ova opaska da mijenja "novinare"... njjihov posao je da lažu, petljaju, prave zabunu... treba ljude upozoravati, učiti, navikavati da novinarima NIŠTA ne vjeruju....
"Da te da te nisu ove usne takle, ne bi meni bilo sada ove magle Magla, magla me je obuzela svuda, mislim, dragi da sam ja za tobom luda.."
Pala magla do pola Sarajeva...
Cekam da CNN objavi da je i za ovu maglu ISIL preuzeo odgovornost.
Baš lijepo izgleda iz svemira. Pozdrav sa međunacionalne svemirske stanice Burek-1 svima dole koji se nalaze!
Ptice pjese hodaju
Hahahaha ovo zovete maglom? Znate li vi po kakvim maglama slijecu avioni ???? Doduse auto-pilotom ali jebi ga ..............