Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U bosni bi ona zavrsila na piku kao: "malo koristena, bez packe, upaljena samo da se priba da li radi".
Svaka čast!
Kakva sjajna ideja, Bosanci, vidite sta je zivot, ziivot je ideja, pogotovo govorim mladima, umjesto da radimo nesto interesantno, zanimljivo, za drustvenu korist, ljudi sjede po kuci valjaju se..... P.s. Na ovo kazu da je nastalo sve Praskom, ali i Prasak i sve ostalo mora nastati od neceg....jer Nesto, mora nastati od Neceg
Pa neki naši su poslali Burek u svemir
https://youtu.be/HY_tPjcbAAs
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Onima sto umisle da se svijet vrti oko njih,egocentricima,koji misle da je njihovo postojanje na planete vazno po cjelokupno covjecanstvo,a nisu izali iz rodnog sela u zivotu,treba stalo pustati snimke Zemlje iz svemira,da vide da ih zapravo nema nigdje,i da vide koliko su zapravio mali. Ono glasa za SDA,ima 23% Bih i misli da posjeduje nesto veliki,stoka zatucana.
90% glasaca SDA pojma nemaju gdje se nalaze,i sta ih okruzuje,nepismena stoka seljacka
Ipak nije izgubljen svemir, a ni mi u njemu!