Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ocijenjena Seksističkom od strane..gadura ruznih debelih koje ne drze do sebe,a konkurisale su za tu poziciju..bez obzira sto svi znamo na sta to aludira..ali opce poznato "nista gore od cure gadne i subote radne " ;)
kako to da ima reakcija i izvinjenje kad je u pitanju ovo a Poslanik moze da se ismijava? sloboda govora samo kad je u pitanju vrijedjanje Islama !
Pa ljudi samo traže ''PRIPRAVNICE'' spemne na sve!!!
Upravo tako, da ne bi bilo kasnije nesuglasica stavili sta ih ocekuje a neki se nadju uvrijedjeni. E svasta ;-)
Ostruga ipak mislim da je to ili.... hahah :-) Skola pa zar po slici nije sve jasno, sta jos treba objasnjavati. :P
...da vidim...javno objavljen stereotip / predrasuda izazvala bijes? ...našlo se pučanstvo pogođeno slikovnim prikazom sopstvenih mišljenja? ...cccc...