Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
propala madonna ko kauc
sejtanova fuksa
Zasto se ovoliko promovise pederluk a sabotira lezbejstvo ? :)
raspala kurava
ljubav pobjedjuje sve.
sve što Madonna predstavlja mi se gadilo i gadi i danas
Ljubav je bez granica! Madonna nije bitna!
mislim da ni sramota FC Sarajevo isto tako neće ovu sliku prihvatiti sa odobravanjem.
Kad su sve glupi provincijalci!
Smjesna je, i ona i onaj koga prati, i oni koji je prate.
Bolje da nam je sise pokazala da vidimo kako se drze...
hahaha ovo je genijalno. Sjedim i čekam gnjev religioznih.
Pasa...ispred tebe je grob...a iza groba je vjecnost...u to nema sumnje. Nesto sto ima tako ozbiljan kraj kao sto zivot ima sigurno nije za igru, zabavu i ismijavanje. Imas izbor, pa biraj...odgovarat ces za izbore koje si pravio u zivotu.
Joj...malo si se zeznuo filozofe...potpuna neegzistencija podrazumjeva da nema nicega u potpunosti...pa ni vremena. A ako je vrijeme neunistivo kao sto kazes onda u tom vremenu MORA nesto da bude ...jer ako se nista ne desava tada vrijeme ne moze ni teci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka čast, Madonna. Jes' da si mi bezveze kao pjevačica, da ne kažem umjetnica, ali homofobe treba satrat!!
Ja to smatram bolescu,al nikada nisam rekao da homosexualce treba satrat,nek medju 4 zida rade sta zele kao i mi ostali...biti ponosan na nesto,kako tvrdite,sto si rodjenjem dobio je malo apsurdno,zamisli kazes ponosan ssm sto imam smedje oci,sto imam crnu kosu itd :)
Williame, nisi u pravu. Ni oni se, kao ni ti ne jebu u javnosti, zapravo to više rade hetero parovi. Stvar je u tome da su njima uskraćena prava koja ti normalno konzumiraš i smatraš ih prirodnim slijedom stvari. Zato i govore i ističu da su ponosni što su LGBT, da se ne stide toga i da zahtjevaju ista prava kao i ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta bi poslije? Ko je kome uvalio?
Po duzini kosice mislim da je Jevrej najeb'o
MARŠ ŠEJTANE
kakva steta ze zenski rod