Zanimljivosti
0
Mačku ofarbali u roze
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al\' se mora priznati da su je dobro ofarbali, nema sta :)
hahahahhahahah cuj zorica brunclik jadne zivotinje!
mozda i nije ofarbana, mozda je poremecaj neki, a ove budale joj zguljivale njenu boju (Udruženje koje se bori za prava životinja)
Pa i ljudi se farbaju pa sta. Inace sam \"strogo\" protiv svakog vida maltretiranja zivotinja ali ako nije toksicna farba dobra fora. Nece macki nista biti :)
Cuj bolesnici, nidje veze. Predobra fora, macki nece biti nista. Pretjerujete vise sa tim PETA sranjima Boga mi :S Mogli bi malo poceti gledati ljudsku guzicu ha?
Ja znam ko je ofarbao u rozu. To je Zorica Brunclik.
hajmo aktivisti pravite grupu na fejbuku za osudu ovog anti-zivotinjskog cina !!!! :)
Rozu boju ili rozo.
http://www.youtube.com/watch?v=-sVhE-XwabQ
uzas,osupnut sam, stvarno je gay boja :@sanjo, more bolan roze, samo ofarbas:)
mislim da maci ne smeta njena boja, naravno ako nije neka toksicna. al naslov je legendaran. ne moze nikako biti \"roze\", jedino ako vise macaka ofarbano :P
U roze šta? Valjda \"ofarbali je u roza\" ?
ma farbaju i nas na svakom koraku, i jos moramo glasat da nas farbaju, bjaaaazi, yebo vas macke!
jadna macka! onaj ko ju je ofarbao u roze je stvarno bolesnik!