Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhljeb macka iz BiH!
Kontala da ima mis na laptopu...
blah blah blah kitty. blah blah blah hajvan ;)
nemoj mi dirat u mace
@@mko again returned nisam dirala macu, samo sam prenijela šta je tip rekao tj. šta sam ja razumijela, a to je "kitty" i "hajvan"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja bih prije rekao da ju je neko podigao ispod zbog medijske pažnje.
Wowwww znači nevjerovatno!
ma budale jos da sidu dobije laptop.... tuga
"Voditelj se nije dao ometati te je sasvim normalno nastavio čitati vijesti." Na YouTube pise da je voditelj poceo da prica o maci, evo primjer:
He also went on to say that as the weather has turned colder, stray cats are getting hungry. The presenter said people should feed and look after the stray cats on the street.
@Kal El Pa covjek se snasao, nije se zaledio, okrenuo na salu.
Da je ovoj maci prvi put da "upada" u studio, ne bi se ona tako slobodno šetkala! Pokušaj da se iscenira...nešto! :)
Šta reče? Mirzeta, prevedi nam!
Mislim da sam vidio micu macu .....