Na vlasti već 15 godina
180
Mačak gradonačelnik grada na Aljasci
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi ovdje u BiH bi trebali isto postupiti, dovesti na vlast neku od mnogobrojnih domacih zivotinja
MA SVE JE TO ISTO KAO KOD NAS U NJIH VLADAJU MACKE A UNAS MAJMUNI :
pa i nas gradonačelnik nije puno agilniji i on se samo izležava i uzima lovu
Hajmo i mi...
joj da smo bar i mi znali stavit macke na vlast a nije konjine i majmune...
kralj,šah,bog,otac....... bravo macak !!!
dobro su skontali da postave macka...nece dovesti do ikakvog napretka, al nece vala ni ukrasti
Siguran sam da ce biti bolji gradonacelnik od Alije Betmena Alkoholicara, jer gori ne postoji!
Ekskluzivni snimak kolege Radoncica dok uporno trazi od lopova da vrate ukradene pare... To Fahrooooooo
Ovaj put necu napisati nista pametno kao sto sam to do sada radio...sada cu samo pozdraviti svoje prijatelje vehabije koji klanjaju po 5 rekata....bolonjski...naravno necu zaboraviti ni svog pajdu, Fahrudina Radoncica...zelim da i on postane predsjednik BiH pa da se i mi kurcimo citavom svijetu da nam je na vlasti nilski konj, hebo li ih njihov macak...
Žalosno!!!!!
\"Stubbs je jedan od gradonačelnika sa najdužim stažom u Sjedinjenim američkim Državama, a ipak sve što zna da radi je da se izležava.\" Ja bih voljela znati sta nasi politicari znaju bolje od ovoga macka koji se samo izlezava?!
imamo tri praseta
lafčina
Nisu oni volovi, volovi i krave je narod koji redovno za iste glasa, 20 godina je SDA muzla te volove i krave, sad se ti isti volovi i krave nadaju da ce oni nekoga musti, no SDP i SBB ce i dalje nastaviti posao dobre muznje volova i krava u BiH ! Nadati se, da ce se nesto u skorijoj buducnosti promijeniti, a do tada ispruzite krave vimena, a vi volovi .m.u.d.a.n.c.a !
bosanskog tornjaka za predsjednika :D
Pa i kod nas je šišmiš (Bett(h)men), pa se ne hvalimo