Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To i jest problem bh. društva, kao sprdate se i ne izlazite na izbore i indirektno ovo podržavate radi mira u kući (posla na budžetu) a ljudi koji istinski protestuju to urade tako što spakuju kofere i odvedu porodicu odavde. Ovo društvo je nepovratno i strukturalno pokvareno, a porodica Isak se nije sama izabrala i nije glasama sama za sebe - htjeli mi to priznati ili ne oni su volja naroda i proizvod ovog društva.
Pa ovo je ta promjena, trojka i sinovi
Sad su se stranci usutili na ovu korupciju, jer im ne odgovara raspad trojke
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Prvi Isak ti izglasa zakon na osnovu kojeg te drugi Isak hapsi a treći Isak brine da u toj hapsani i ostaneš. Fali im još samo pogrebno društvo da zatvore krug.
Isaci trče počasni krug
Jos jedan doktor im fali da te zbrine kad te sjebu....
uhhh Mora se i ovo znat primiti u bulju 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
I sta kazu, Ramo Iak svoju kucnu macu zaposlio kao psa cuvara u KPZ.
imal ko da javi ovom rusmiru da je postao direktor kpd zenica
Samo ne zanima sta li ce Kosarkas reci, koje ce mu opravdanje za ovaj cirkus biti.
Treba skinuti SDA s vlasti pa taman nam bilo i gore.Obzirom da su Bošnjaci pokvaren,zao i ljubomoran narod prema svome narodu(većina ih je takvih)glasali su(ja ne)za promjenu.Državom vladaju Hrvati i Srbi,ovo malo"Bošnjaka"su diletanti,amateri,osobe bez adekvatnog obrazovanja za funkcije koje obnašaju.Suma sumarum,Bošnjaci su mentalno ograničeni.
Apple izlazi sa novim proizvodom - iSak. Inace proizvod ce da vam omoguci lakši pristum budzetu kao i svim ostalim “vezama”, od wifi pa do šalteruše na vratima federalne i lokalne uprave. 🚁
Ima da ga imitiram! Brijem glavu, farbam u crno bradu i crtam sebi obrve! Bice nesto od mene!
Aaaaaaaajj Ramooo... 🤣
Mi smo krivi kao narod nagradili smo ljude koji su godinama sjedili u SDA I mutili Konakovica , Čamparu , Zvizdica , a nadamo se boljem.Mi smo glup narod
Najača je da je mačku koja mu je kučni ljubimac zaposlio u KPZ Zenica umjesto psa čuvara
Imam sina, sad krenuo u prvi razred i zove se Ishak, može li kakva direktorska pozicija?
Elmedin Konaković nek izađe sad u javnost i nek obrazloži ovu situaciju. Ipak je izjavio da je on odgovoran za sva djela i nedjela g.Isaka
Podignuti izborni prag na 10% i rastjerati ovu bagru koja dobije vise stolica nego sto ima glasova
Tako nam i treba.Gorih nemamo, bolje nismo htjeli. U principu, i losa reklama je ipak reklama, tako da sve ovo ide porodici Isak u +.
Mačka Rame Isaka zaposlena u KPZ Zenica kao pas čuvar!