Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve vi bateriji imate ??ako ne zoves a ostaje upaljen moze 15 dana komotno..nisam probo vise...usput slazem se sa ovim da im je trebalo uvesti ovaj fiksni tel kao i pretplatu naravno.. oduvjek sam mislio da ovde na zapadu ljudi nisu toliko sujevjerni -religoozni da ne kazem glupavi...uvjerio sam se da ljudska glupost nije mjerilo obrazovanja ili ekonomske zavisnosti..jednostavno svakakvi nas ima!!ipak meni deda mraz ostaje naj!!
Sreca pa nije kod nas jos postao trend...bilo bi prekopanih grobova-mezara... Kako li sve uspijete okrenuti na nacionalnu kombinaciju Bosnjak-Srbin-Hrvat.. Fascinantno..
Nije to nista kuzite ovoga hoce cijelu sobu i to sa LCD HDTV koji kosta $1500.00 LOL http://img516.imageshack.us/img516/1048/mezar1ic8.jpg
meni je ovo super, tako cu i ja u grob sa sobom sve ponijeti hahahhahahahaha aman budala, Allahu kadar li si :)
Sarajevo-x, Daj nemoj te stavljati ovako glupe članke: Zadnji pasus: \'Jedna žena tražila je da njen muž bude zakopan s telefonom da bi ga mogla nazvati, čak je i plaćala pretplatu redovno, samo da bi čula kako mobitel zvoni. To je radila dok se baterija mobitela očito nije ispraznila dodao je Perman. Eto sad baterija moze trajati vise mjeseci pa je ona plaćala preplatu i to redovno.
Uzrecica kad te neko nazove pa te pita \"Hajde pogodi ko je?\" je izgleda danas dobila na tezini.
samo za raju ispod shanka http://www.msnbc.msn.com/id/28182292
Bosnjo bi trazio da ga zakopaju sa pet kila krompira i dvije kile hurde, da mu hi Srbin ne ukrade
\"trajala baterija i redovno je placala pretplatu.\" Pa koje to oni baterije koriste kad mogu da traju po nekoliko mjeseci? lol
pa valja platit do tamo vezu.. auu.. ne duplo, troduplo pretplatu vecu samo kad jednog dana dignu pola grobova u americi, opljackaju ahhahahahahah
Bajno. Strasan trend, moderan i cool hehehe
Trebala je provuci zicu i punjac pa da ga moze i dalje zvati. Ja bih takvim budalama uveo duple pretplate za telefon na onaj svijet. Skupi su to impulsi brale.