Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosadni ste sa ovim
Opet pocinjete.
Nemojte tako, cut ce vas oni iz suda, mamu im jbem sudsku
Ima persona u vasoj redakciji dobro poremecena i opsjednuta hidzabom i islamofobijom generalno.. Clanak je na nivou kim kardashijan vjesti btw
klix aka muslim portal
@fazer horror
Na glavu su mi se popele ove bule. Sve nesto kopiraju zapad bla bla...jebale bi se a da im ne udje.
Setkala se atraktivna kuma u mini suknjci ispred kuma,gledao kum i krv mu jurnula u glavu pa glasno povika , pokrij kumo guzicu prekide mi ovaj u gacama uzicu.
Napisali ste odakle je, šta radi i koliko sljedbenika ima na Instagramu, ali ne i kako se zove da vidim na šta liči bez šminke. Zbog vas Google ostaje u poslu.
https://www.instagram.com/QueenOfLuna/
@Onaj mali ne do Bog nikom
Za ovo bi joj u Saudijskoj Arabiji dali 2000 biceva. Pogani arapi. Inace jako kreativno i interesantno.