Zahvaljujući mreži i merdevinama
6
Leopard uspješno spašen iz rezervoara vode
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
plavka trazi si mozak, mani se tasne i cipela
I sta to na kraju ispadne nego spasavanje... A nista mu ne bi bilo? Sta ce jest.. betonsku plocu? Mene je stvarno postalo bit stid sto sam iz Bosne, citajuci komentare na ovom portalu.
Ova plavka je totalna idiotkinja,da mi je da je vidim pa da je pljunem u facu!!! Jadne zivotinje su ionako ugrozene od covjeka,pa je ovo zaista lijep primjer i svaka im cast sto su spasili ovako prelijepu zivotinju.
Strucnjaci za Africke Zivotinje su saglasni da je Leopard perfektna zivotinja sa savrshenom muskulaturom , proucavali su sklop njegove muskulature , kako on u borbi za plijen ima perfektne i precizne poteze svoga tijela !
Samo dvije rečenice a koliko gluposti. Tačno je samo da je mreža zelena. A da je \"lovio u gustoj šumi\" i \"bez problema \" pobjegao...na snimku živa patnja da se popne...
sto mu nisu dali malo djetetine, da se maca najede. ionako ih ima ko mrava.
ma nek su ga izvukli,ali nista mu ne bi bilo ni u vodi,nece se ugusiti brate dragi. Nije ovo spasavanje nikakvo,nego jednostavno pomoc maci da izadje
sto ce im kacige
Plavka je muško!
Kako mozes govoriti tako bezosjecajno? Ako ti se nije sazalilo na bespomocnu zivotinju u nevolji pitanje je i da li volis ljude. Uostalom, ako te vijest ne zanima samo je preskoci.
Upo hin u rezorvar!
jao sto bi bio super za novu tasnu i cipele.
Mnogo me ovo potreslo... sve mi suze niz ledja...