Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oskar vise nema nikakve veze sa nagradjivanjem glume. Leonardo ima vise talenta u malom prstu od ovog zvekana sto je osvojio nagradu. Dovoljno je reci da Dzoni Dep nikada nije osvojio Oskara, a Marisa Tomei jeste. Alfred Hickok nije, a Dzejms Kameron jeste.
pa ni 'zvekan' nije los glumac. gledas ovu zadnju seriju True Detective , il filmove The Lincoln Lawyer Mud i Killer Joe. sto stariji sve bolji.
Matthew McConaughey je glumčina postao. Pričaš koje šta. Sve je al zvekan nije. Marisu Tomei mi ne diraj... Ti generalno laprdaš da znaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Nije to Leo zaslužio. Al neka im.
zasluzio je da ga dobije pa makar za zivotno djelo
zasluzio je oskara samo za onu recenicu u filmu vuk sa volstrita kada drekne i kaze: kada mogu birati da budem bogat i siromasan ja cu uvijek da odaberem da budem je*beno bogat :D
Dokaz da je Oskar s*anje. Leonardo DiCaprio je odličan glumac, i to dokazuje svakim filmom, ali to nije dovoljno? De ba.
totalno, ali totalno ga je zasluzio i stvarno je hinjski ovako ga ismijavati.
Hahhahaha što se ismijah ovim slikama...al on fakat u filmovima plače ko kakva treba :)
ma generalno ja njega ne volim. mislim cisto mi onako pojavom "ne lezi", ima nesto u njemu meni jako odbojno. i titanika i ovog vuka sam svo vrijeme gledanja roncala na njega kako mi ide na nerve, ali lik je fakat dobar glumac...ali ono stvarno... i stvarno place k'o tetkica... :)))) a zbog ovog ismijavanja mi ga je tako zao da mi prestaje i ta odbojnost prema njemu.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
...lave, oni tebi zavide na ovoj štikli i vlasnici iste :)..ša te gabri :)
Ni meni se ne sviđa ismijavanje ovog prije svega odličnog glumca. On je svoje odradio, a da li će žiri favorizovati njega ili nekog drugog, to baš ni malo ne zavisi od njega.. Nek' im je na čast...
donado ako znas engleski izvoli http://www.tubeplus.me/player/2134380/True_Detective/season_1/episode_1/The_Long_Bright_Dark/ imas tu i ostale epizode
Tnx kingu. Gdje ovdje ostavi slučajno pogledah :))))
Sinoć sam baš ono kad se raskucasmo odgledao na filmovita.com Nebrasku 7.9 imdb. Dobar simpatičan film. Mi duševni sa ovih prostora i po prilično dokoni možemo ga razumjeti. Al ocjena je previše iskreno. Solidna 7 i to je to. Pogledaj.
aaawwww :'(
meni ga bas zao :D nekako mi je simpa i sve to.. sad bi napravio repliku xD
Prošle godine pobjedio onaj Afflack (neki ratni film) Sada ovaj 12 years a slave i Gravity(koji je po meni čist promašaj, nisu mogli onu Sandra Bullock ofirnije napraviti da izgleda u onom svemirskom odjelu..)
Čovjek koji je mogao pozvat' bilo koju ženu koju je htio na Dodjelu, a pozvao je svoju majku!
Imaju li djece?
Awič :)
Čovjek je filantrop, humanitarac, osnivač zaklade koja daruje milione za zaštitu ugroženih životinja i prirode općenito, on je i bez oskara gromada.
Meni zao onog lika sto je glumio u filmu Kapetan Philips....Svi mu se smijalii, a on jadnicak ocekivao oskara I razocarao se kad ga je pobijedila ona pedercina iz Dallas buyers club.
http://cdn04.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/headlines/2014/03/barkhad-abdi-is-the-captain-now-at-oscars-2014-red-carpet.jpg
dobar mu je ovaj film ..preporuka :D