Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A spajdermen je nekad bio član mladih SD...-a
lopov ko i izmetbegovići
>Posla čuvara zakona prihvatio se samo iz razloga što je u to doba, kada je korupcija bila na vrhuncu, to bio odličan izvor zarade. Vakat za milicionera zavrsavati!
A ja mislio fin i kulturan covjek, eto sa Doc Hollidayem je bio prijatelj, a oslovljavali su se sa "vi". I volio je nevaljalcima da opali "zvonak" samar k'o nevaljalom djetetu, a sad ispade da je i ubijao.
Sherif jedini Musliman na divljem zapadu
Ljudima trebaju ovakvi heroji, zato ih izmišljaju, Heroji koji koji postoje u stvarnom životu i koji čine stvarna dobra djela su najčešće samozatajni ljudi, o kojima se poslije ne snimaju nikakvi filmovi...
Ko bi reko!? PA u svakom filmu je prikazan kao takav
...navakat je shvatio šta znači politički marketing...