Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvijek ces ostati c.e.t.n.i.c.i.n.a i upravo zbog takvih popout tebe nikad nece ici na bolje!
@bosanceros Pa dobro si od onolike Jugoslavije tj. velike smrdije kako ste bili zamislili vam je ostalo cak i manje od 24% dakle malo si se preracunao cedo. Neznate istoriju, tj. izmislili ste je a izgleda da vam ni matematika nije jaka, sve u svemu nepismeni ste i neobrazovani kakav predsjednik ( traktorista ) takva i drzava hahaha
jao a kod nas na 24% nemaju borci proteze hehehehehehe
HEEE DUSHAAAAAAAAAA
http://j.gs/1663782/mypictures pogledajte ravaku iz rsa ,, ovo joj vracam hvala :)
jandrić: Lami Belli primljena je na kliniku urgentne medicine u popodnevnim satima . Nije davala znakove života, nakon čega je prebačena na kliniku za reanimaciju i anestezilogoju gdje je tim ljekara vratio sve vitalne funkcije ugroženoj. Pacjentica je komunikativna i svjesna ali još uvijen na aparatima. Pratimo njeno stanje iz sata u sat.