Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PO SE REM SE NA OVU TV KUĆU KOJA OD JEDNOG POZIVA (GDJE SU NAJVAŽNIJE 3 STVARI: HIGIJENA, HIGIJENA I HIGIJENA) PRAVI CIRKUS. TAKO NAM \"ZA PARE\" IDE SVE NIZBRDO. ZBOGOM NORMALNI ŽIVOTE KAD UPRAVLJAJU LUĐACI !
Sve je ovo normalno, samo je trebala i voditeljka biti gola . Samo tako .
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssuper glupo
Brateeeeee dodjes mu u restoran i trazis punjene paprike :p hahah
joj ludaka !!!
a nakurnjak (čarapica za penis) je najluđa XD no dobro čovjek se ne stidi svo tijela , tako treba:)
Super forica! Gino, oplodi me !
a divi nje, sve joj šatro neprijatno, a nije se odlijepila od njega... prvo ga nagovori da skine kecelju a onda se , ono, \"šokira\"
ooooooo jb ti sudija majku......
kako se zove ova voditeljica? podero bi je ko zeko kupus uhh
koji zivi i radi u Velikoj Britaniji.. he he... bas me nekako zvuci smijesno... ;-)
Druze, znas koja bi tu havarija bila hahahha.
ova ga je primila nakon masnog zalogaja :)