Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da imalo imate obraza i kuture, nebi ovako trabunjali po internetu.Tomo Vinkovic otvara salon traktora u Sarajevu, Najnovija vrsta raktora ,traktori sa kojima se necete postidjeti ni u sred Istambula!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da je izucavaju eminentni naucnici iz Srbije
to je Srpska kugla poslacemo je u BG na ispitivanja i nek ostane tamo u srpskom muzeju nauke i umjetnosti
kuglu na traktor i za Beograd,,tamo je kultura a ne ovdije
Svaka cast, da smo se vratili tamo odakle smo dosli kugla bi sada i bila nasa, a ovako dignutih ruku predali smo im zemlju (radi kao neke metropole) pa ima tako trebamo dati i ovu kuglu, ionako je vjerovatno neka foluska.
Mozda turke Marko nije toliko tamanio,ali je sigurno ostavio kuglu da tamanimo turke ako opet dodju na nasa ognjista.Majmune ako mislis da docekujemo neprijatelja sa kafom i rakijom,zajebao si se.
Za Dobro da; to onaj vlah marko turski vazal, što srbi od njega nakon 500 godina napraviše ko biva junaka. kakve turke idiote, ako je koga marko ganjo onda su to bili vlasi-srbi, a i to nije smio na svoju ruku nego samo na tursku zapovijed. zato pašče šuti , NE ZNAŠ!
snjela srpkinja snjezana jaje ,
ste je našli.To je Marko zaboravio kada je ganjao turke po Bosni .
veoma lako... znas kolika je gustina materijala i koliko je tezak taj materijal za odredjenu zapreminu... prema tome po precniku kugle znas kolika joj je zapremina i samim tim tezina
jao koliki kliker
\"Pretpostavljaju da je kamena, ima prečnik oko metar...\"?! Pa, kako onda znaju da je teška 1,5 T?
hahahahahha dobro zvuci opet ce ih aBd biti :D
\"bosanski faraoni\" Allaha mi
a ja se pitam vec 7 godina, gdje mi je luster nestao..