Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..jesi, al' neš još dugo 😂😂😂😂😂😂😂
DŽESI JARA NE JEDI NI? 😂😂😂
..pozz direktore😂😂😂😂nema te ko malina po četiri marke 😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Hahhahahahah kakva šala, aaaaaaa jooooooooooooj HAHHAHAHAHHAHA... Uhhhh stomak me zaboli aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Kraljica humora
hahhahhaa uvijek je bila najludja
ko kornjaca
wow kako zanimljivo, padam u trans
Meni zadrtom komunisti je sjeo ovaj Brexit ko budali šamar.Nema više šaltanja između kapitalizma i komunizma po potrebi nego ili ili pa da vidimo crno na bijelo koji je to društveni poredak najbolji.Radije bih živio u truhlokapitalističkoj Britaniji nego mrtvoj Njemačkoj i njenim satelitima koja bi se jeb... a da joj ne udje.
reptil pravi
ko zna cime te kljukaju
Zlo je još uvijek živo.
typically English ...:-))))))
ministar martin pita kraljicu "oprostite zasto svirate klavir kada izlazimo iz eu?" "pa vidis da koristim samo crne tipke"
waaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu kraljiceeeeeeeee legendooooooooooooooooooo kakav smisao za humorrrrrrrr :))))))))))
Bas se ludo provodimo.
@noridcm haha ..daj sta daš..
ljudina kao da je naš, prvo pita ''kako si'', pa tek onda diplomatija......šta bi bilo da je još priupita ''gdje si''
ili "šta ima, kraljice"