Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Video ima 78k pregleda, nema sta planetarno je popularan, vidi se da klix-ovi kovinari nemaju sta raditi cim su iskopali ovog lika. Da se vratimo na video, lik se sprda sa obicnim narodom koji pati kao i onaj u Ukrajini, znaci da i klix to podrzava obzirom da je ovaj clanak objavljen na portalu.
Da li je autor teksta uporedio ovaj RussHub sa pravim PornHubom?
Rusija ima mnogo ljepi zena pa i mnogo ti zvjezdica kako se kaze, a vala i hackera.. sto znaci da im to nece nikad praviti problem.
Sve sankcije podrzavam ali ukinuti pornhub, pa to je nehumano
Poslali lika u srednjoj školi idi u prodavnicu i traži kilu vađajne ovaj otišo nema ga eto ide drži se za obraz pa staj to Mujaga ništa lijepo sam joj reko on mene opajdari štocem crveni se obraz.
Klix ima li kraja ovakvim glupim vijestima ??
Šta je pornhub?
To je nova rubrika na klixu
nizasta