Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njena guzica je ko trokrilni ormar.ne kontam sta je tu tako interesantno ako ti je guza tako ogromna.a i ovi kreteni sa spermom i dlakama na prsima.pa jbt,ode svijet u pm.
JEST INTERESANTNA VIJEST NA OVOJ DANASNJOJ KRIZI MA GONI IH SVIJE U PICKU MATERINU.
Evo od mene 28 miliona+poljubac u istu(francuski).Mashala rodila majka.
da su se skupile sve premije koje placaju na svoje nozurde i guzice, pola gladne djece svijeta bi se nahranilo. ka\'ce vise kijamet.
osgurao bih joj ja guzu bar na jednu godinu :D
Gu*ica J. Lo realno gledano vrijedi više od godišnjeg budžeta Bosne i Hercegovine, jer dok ovu našu bosanskohercegovačku \"gujscu\" uštine malo Branković, malo Dodik, ponešto Špirić i ekipa, a bogami i Čović, lakše bi bilo otkinuti nam noge, jer ionako mirujemo u lažnom kretanju, a jedan u nizu premijera dokazano se boji invalida, nego gledati u mršavu flat screen pozadinu u koju ni MMF nije siguran da investira ili nedaj bože, osigura.
ne kapiram...sta ako joj neko kaze da nema najbolje dupe...ona naplati milijarde i milijarde...ne kapiram uopste ove gluposti...idem i ja sebe osigurati na koji milion :D
Manje nego moja cuna...
kakva glupost... ovo nista nije istina... ni jednog dokaza ili izvora nema imenovanog.
Recimo da nas ne zanima...
ma vrijedi njena guza i vise od toga:)
ma dao bi joj kolko trazi