Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svinjska telefonska banka ZNA SVE !! A cak i ne pruza telefonske usluge, nego reciklira mobilne telefone ??? Vrijedi li ovo \"istrazivanje\" i za fiksne telefone ? Kako su racunali djecu ? Kao poseban pol nisu !!! Na telefon UVIJEK razgovara dvoje. Zamislite moguce kombinacije, onog (one) koji poziva, i onog (one) koji se odaziva. Na koji nacin su to racunali ? I to firma koja NEMA VEZE ni sa telefonskim uslugama, ni sa fiksnim telefonima ?? Plus da bi se ovi podaci sakupili potrebno je cijeli ljudski zivot, a mobilni telefoni su jos uvijek novost i na zapadu. Jos uvijek veci broj stanovnistva manji dio zivota koristi mobilne telefone. Fiksni telefoni imaju obicno jedno ime registriranog korisnika. Da li su svi razgovori racunati na njega ?? Ukratko. Vijest je spremljena za ZAGLUPLJIVANJE bosanaca, i za kafanske i mahalske price o \"njima\" (zenskinju) koje samo sjedi na telefonu i nista drugo ne radi. Sada postoji i \"potvrda\" od \"istrazivaca\" u novinama.
Koji ste vi s.upci, majko mila !!!
Jojjjjj sto se ismija - kako ono Reis rece \"ucimo od Semira\", pa vidite sta mozete nauciti, hahahahhaaaaaa!!!!!! http://antibarbarorum.blogspot.com/2009/04/apwr-urucuje-nagradu-milenija.html
nije ovo nista bre kad se moja katarina rasprica de onda broji minute
Ja koristim dnevno 5 sati telefon.
Ova rekorderka nije ni do koljena mojoj ženi.