Zajedno uplovili u bračne vode
0
Kolektivno vjenčanje 15 parova u Novom Pazaru
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njihov je sljedeći potez kolektivno preseljenje u Sarajevo!
Hajte sada u Sarajevo mladi bracni parovi, cekaju vas unaprijed obezbjedjena radna mjesta po drzavnim firmama i u administraciji. Pocnite zivjeti vas Americki.....hm, pardon, Bosanski san:)
Ovi komentari su jos jedan ponos ZASTO sam ponosan sto sam SANDZAKLIJA ;-) ne kaze se dzaba: LJUBOMORNE DUSE MOGU DA GA PUSE :))) Selami vas bratanac direktora HOTEL EUROPA ;-)
SRBI SU VAM BOLjI , nego sandzaklije , ma samo su srbi za vas , ZIVIO DODIK . vi ste imali drzavu i izgubili je , zato sto ste isto kao zene , gde ima bosanac , sve same BOSANKE ,, hahhahahahahahahahah
Haha, ljubomore. Imam osjecaj da oni-e koji ovako glasno laju nisu ozenjeni odnosno udate. A pas koji laje, ne ujeda. Nek je s hairom mladenci. Jedino sto zamjeram je da nije u skladu sa islamskim obicajem, nijedna pokrivena hanuma. A ostalo, aferim.
Koliki jad moras biti da se vjencas kolektivno?!?!?! Hoce li i prvu bracnu noc kolektivno?!
cjelih 15 parova!!!! wow!!! jel ovo neki rekord? i koga vise boli k za sosone
A Bošnjaci u Bosni ljubomorni, oni ne bi smjeli ni organizovat ovako nešto, u strahu od komšija i od toga šta će komšije reći. :)
oo imaju dvije bome i lijepe al ja ovu srotu ne bih zenio ni kuci vodio ni od ceg nisu ni zenski ni muski
Sve go kriminalac
to bosna uvijek treba od enkog da ocekuje pomoc, BILO JE NACINA DA SE POZARI SANIRAJU I STAVE POD KONTROLU, ali nece to bosanci da rade oni su \"gospoda\" zao mi je ljudi kojima su zivoti i imanja ugrozeni i to samo onih koji u agresiju nisu palili tude a oni koji jesu neka vise sada boziju silu!!! u bosni puni biroi nezaposlenih, sto nisu angazovali ljude pa da presjeku put, tj dio sume oko pozara, JEDAN OD NACINA, BILO JE RAZNIH NACINA DA SE SPRIJECI, ALI SAD NEKA JE BOG NA POMOCI SVIMA
Nevolim Sandzak zivela RS i Srbija!!!
hebaooo bi sve malade..Bogomi
Ja sranja, još će se razmnožavati...
Braci iz Novog Pazara upucujem dove za brakove nove, a braci iz Srebrenice kisne dove da spasu krovove. Adano hajte svi na svadbu anamo! Placa MUFTI pjesmu: GORI GORA GORI BOROVINA!
Halal Web- VIJESTI Prenosimo vam vijesti sa hitnog sastanka prijateljskih zemalja sazvanog kako bi se uputila pomoc Bosni u gasenju pozara. Vec se nadzire pozitivan ishod ovog HITNOG sastanka zbog goruceg pitanja. Kako prenosi Halal Web, Saudijska Arabija velikodusno je obecala poslati tri azbestna leteca cilima specijalizirana za gasenje pozara; Sheik El Orans se obavezao poslati cetiri genetski modificirane kamile sa extra kapacitetom grba za prijenos vode, koje se inace koriste u gasenju pustinjskih pozara; dok je Ali Baba obecao poslati 40 posebno obucenih vatrogasaca koji ukradu pozar da ih i ne vidis. Trenutno je za govornicom zadnji predstavnik prijateljskih zemalja, a sastanak ce biti okoncan i pomoc HITNO upucena za Bosnu cim Sheherzada zavrsi svoj govor, sto se ocekuje za 1001 noc!
VIC - ZAKLJUCAN GPS Lete dva turska borbena aviona nad Bosnom zahvacenom pozarima. Prvi pilot javlja drugome- Vrijeme za lansiranje, tri, dva, jedan, SAD ! Drugi pilot pokrece zracno bombardiranje \"carpet boming\". Dok podrucjem odjekuju jake ekplozije, pilot zadovoljno to promatra i javlja- Imam vizualnu konfirmaciju. Mete su uspjesno eliminirane! Prvi pilot javlja se drugom: Nije mi jasno sto mi ovo palimo kada vec samo gori, ali dobro...Nego nesto mi zastopao ovaj GPS, gdje je tacno ova oblast Sirije? Drugi pilot provjerava navodjenje i zakljucuje: Sirije? Oh ne, pa mi nismo u Siriji! Ostao nam je zakljucan GPS! Mislim da smo sprzili Bosnu!