Takmičili se za dječakovu pažnju
129
Kobe Bryant i Lionel Messi u novoj reklami za Turkish Airlines
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
divno zaista, srceparajuce.....milioneri, avioni, poslastice.... IMAL KO MARKU ?
Ovako ko Kobe su crni samo cigani iz Srbije i Hrvatske, možda je srbin il hrvat?
zasto mi je izbrisan komentar postavi covjek normalan komentar oni izbrisu a ove idiote ne koji odron od stranice
molio bih ove što komentarišu o prepucavanjima, a oni su kao načitani i znali bi sročiti rečenicu uživo, da odje*u... HVALA!
koja rasprava i prepucavanje u komentarima, a kad bi se nasli, ne bi znali 2 rijeci sastaviti kako treba pa bi se pobili...
prejaka reklama
Meni nije jasno zašto ekipa klitsa detaljno opisuje reklamu ako su dodali video?
Da je bio Edin Džeko sve bi drukčije bilo.....:-)
He.b.em vam sve sto imate. I Bosnjacima i Hrvatima i Srbima. Na gl.u.pi clanak o reklami, vi se svadjate. Izadjite na ulicu i raznesite se bombama.
cool :D
ili ovaj theb sam sebi lajka ili se ovdje nakotilo toliko fasisticko cetaljske populacije
Dr. Arsla KRALJU! Poništio ga čovjek!
Dr Arsla pa da velika ste vi gospoda al tu po ferhadiji pa dole do parkuse. a najveca gospodja vam je ljepotica amra silajdzic koja ima srpsko dijete :)
Da je Dercpe CR u reklami ove balone bi izvukao iz paksua derpeskog..
glup si deb*lu, popušio si ti foru, sad možeš pisati roman, isfuran si i poklopi se, ja ću dokazati kako smo mi Bošnjaci gospoda ljudi i prestaću diskutovati sa GOVNIMA..
theb ima neku caku, ali vidi se da je bolesnik, pogledajte te lajkove u minuti po 10-15, moraš biti posebna psiha da bi lajkao sam sebi, Bog zna kako to postiže, ali jedno je važno SRBI DISMR!
Dr Arsla mi smo mozda lozeni al zato ste vi zive pusile ku.r.ac :)