Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djevojke , zapitajte se bi li ijedna od vas ovo uradila za svog momka ...
ja nemam za koga pjesaciti 1600 km...
@ophelia ajd dodji namjesti i meni kravatu :)
Svaka bi se udala kad bi neko uspio da dokaže svoju ljubav. Ovo je očiti dokaz. Bit će mnogi negativni komentari, kako je lud bla bla, ali ženi je potrebno često dokazivati, a naročito pred brak, da sama sebi dokaže zašto se stvarno udaje za tu osobu. Šta ima ona, šta drugi nemaju i koliko se spreman boriti za nju u životu, a hvala bogu svi imamo kriznih situacija. Tako da... svaka čast ovom KInezu. :)
Uuuuh sto je Li z.a.j.e.b.a.n.a
Lik je kralj! Pa koji bi Bosanac za svoju curu presao toliki put? Kad bi mu to rekla,jeb\'o bi joj majkuu! :)
dok dođe ovaj levat ona će se udati za mene zbog papira :))
svaka mu čast, to je kineska skromnost. ljubav, karakter, vjernost, odanost. poštovanje, itd... nije sve ni u šoldama. naši ljudi samo pitaju žene: jel gotov ručak, kad će večera ...
sve je to krasno...za jedno deset godina će trčat isto toliko al da bude što dalje
Ovom papučaru trebaju baš jake papuče...
j.e.b.o te muhamed, sigurno se naj.eb.o u gradu pa dosao ko papanke na veceru. mogu mislit kako fizicki izgledas rugobo.
e moj kinez, dok ti hodas, ona ga prima :D
Evo me u Pofalićima sad .
\'Varanje ostavljam nesigurnim ljudima bez poštavanja za partnera\' Ophelia, ne samo da si staromodna nego si paglu ko pegla. Al hajd, kuhaš, peglaš, namještaš kravatu...a valjda i ono nešto što si izostavila a uvijek ide nakon toga perem, peglam, pa ti muž ne mora tražit drugu jer je nesiguran ;) hahahahahahaha
Stari, kad zavrsis svoje malo putovanje, reci joj da si usput naletio na kamaru boljih koka, za koje ne moras uraditi nista, naprotiv one ce sve uraditi za tebe i onda odjebi uobrazenu glu-pacu.;-)
Meni mrsko do granapa otic...a i on seoska varalica, uzece taxi cim ga prestanu slikat\'.
Sve za ljuuuuubav heheh :DD neka je sa srecim :DD