Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A onaj zahvatio po medjunozju ko nenormalan, uz silni adrenalin i njegovu aktivnost mogla je dozivjeti orgazam u zraku. I sta je vise ovim Kinezima, izgleda da je kod njih moderno skakati sa balkona, nova inovativna metoda smanjenja broja stanovnika.
Sto ne osnuju klub drzigaca, ..., pa onda neko I takmicenje, ko zna modzda se I Bosni pocnemo baviti ovom popularnom vjestinom o kojoj nas klix redovno izvjestava.
dobra majica. uvozna izgleda.
Jest je uhvatio, a i za ruku XD
Furaju se na onu zenu sto je drzala muza za bokserice kada se pokusao ubiti, hahahaha xD
nejma gace--gujica joj se vidi cijela kad su je penjali na balkon--ima zenska dobru gujicu mislim supak---pa i ja je nebi pustio
onaj što visi naglavačke joj metno šapu u picu ??????
a onda je ona zapjevala onu od Semse "Pristajemmm na sveeee, samo kazi" ;)
Ni umro ni pao samo sam morao skociti dole...
hahahaha