Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Kanada, to je najljepša zemlja na svijetu. Lišće je poprimilo sve one divne nijanse žute i narandžaste boje...vozio kroz prirodu, vidio par jelena, joj tako su gracioznu. To su najljepše životinje na sivjetu. Ovo je raj. Ja volim kanadu!"
OVO BIJELO GOVNO JOŠ UVIJEK PADA... A ONAJ KRETEN SA GRTALICOM....
28.decembar, prognoza je bila loša, palo je po' metra... joooj, one jelene sve treba pobit' :)))
Lovci su najveca govna od ljudi
A koliki ima raspon krila kad leti prema suncu??😅
raspon krila do 2,5 metara. Vouuu ogroman je
kad leti prema suncu onda je 1,25 m , jer jednim krilom zakloni oči da mu ne ide sunce hahahaha :)
kompliciran je to posao, bolje da je ukrao ovom čovcu sunčane naočale, krila bi koristio za letenje, a uz to bi bio i frajer nad frajerima, sve curke bi njega gledale :)
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Kanada stvarno jest jedna od najljepsih zemalja. Yebes Floridu i California, Kanada je raj, ko i Skandinavske zemlje. Lijepi gradovi, Evropski stil, Montreal, Toronto, Quebec, Vancouver, i zimi u Montreal imas sve ispod zemlje radnje, restorane, kad bas prigusti snijeg i zima. A zavisi od grada, samo pola sata il manje, al 1-2 sata voznje i ti si garant u nevjerovatnoj prirodi, nigdje nikog, sve rijeke i jezera, puno ribe ko voli pecati, stuka, pastrmke razne i lososi i razni salmonidi arkticki. 2. zemlja po teritoriji u svijetu, a samo oko 35 miliona ljudi, vecina zive oko tih par gradova 100 milja od USA granice, a ostalo sve najljepsa svijetska divljina i najboljji ribolov. A sad kako je ovo global zagrijavanje, i kod njih je sve toplije, ko i ove godine do sad, sve je vise godina gdje je manje i velike zime i snijega, a ljeta sve toplija do 30 stepeni cak i skroz gore na arktiku. A imas i zdravstvo i dosta jeftino i dostupno obrazovanje, fakultet. Oni su dobili globalnu lutriju.
fkt , pogotovo Vancouver , baš mi je impresivan. Grad na moru a dvadesetak trideset km planine , nedirnuta priroda i zimski centar .Extra :)
selfie zivota! yebo te hljeb!
''Selfie života'' face palm.
E da su ga naši bosančerosi uhvatili?????zavšio bi u loncu.
jesu vam komentari da povratis, nikad nista necete imati krepacete u bijedi jadnici , cast izuzecima
Yebeš ovo... Srbi i Albanci prave selfije sa dvoglavim orletom :))) Đe Balkan đe Kanaaada...
Sad će im neko naći da je kršenje zakona slikati se sa orlom, pa će svejedno kaznu platiti...
Orlovi rano lete! Sladak je!
i ja sam...pa opet nikom nista :P
Nikom ništa, a tebi sve! :p
Nije to nista..kod nas bi ga spasili samo da ga odnesu u najblizu pečenjaru..haha
A gdje je selfi sa međedom iz Banja Luke????