Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čupavo dole pravo...
jadne zenske sta su spremne za pare da radu fujjjjjjjjjjjjjjjjjj
ima li neko necenzurisanu cica macu, gledam na njihovom sajtu nema, pise da je zabranjena od strane premijera :D
Nogla se "krava" bar obrijati, pa da covek stvarno vidi ono sto mu je htela pokazati. Sramota ,neznam otkud toliki idiotizam , zar nije dovoljno sto nas svet vec odavno ignorise . Dozvolite glupom sefu programa da se na takav nacin sprda svi ste bezobrazni kad ste dozvolili da prodje takva ideja, Sramota.
Kod nas u Saraj-ovasima, koji danas nazivaju i Sadaka City, te opčenito u našemu Bošnjakistanu, ovakve grozmorne i primitivne scene se ne dadu videti... jer su kod nas naše ženske sve propisno zamotane!
uzas, srpsko smece od showa
@pepi pitas kako ce joj babo reagovati ako si mislio na cacu nece nikako to je kod njih najnormalnije nema tu ni srama ni stida.
Ovo mogu samo glupi V L A S I izmisliti... dno dna od humora i od ideje
umirem umirem hahahaahhahahah ahh jest sretan kao da prvi put vidi :D
moš misliti kako je uredništvo k.a.r.a.,kad ovako pokazuje cupi narodnim masama...a mozda je i ovaj debeli omastio brkove..
....pa neće prekrit rukama oči...e jeste dno-dna!!!!
Pa dobro, a kako je trebao reagovati? :( Ovako bi svako reagovao, nista joj nije rekao, cak je napravio i samouvjerenu facu, u stilu;"Kako te nije stid takva da budeš voditeljica!?".Ne znam šta je ovdje sporno, ovdje bi odmah svako skočio na nju.....sjoj jeste....
T sto je na klix objavljeno ako vam se ne svdja, nemojte gledati. A ove zene sto glume finocu su najvece ravaku. i one bi pokezale mindju Dacicu, a vamo su mi fine. ako su toliko fine sto su uopste gledale i zasto komentarisu
Gledas Daco, gledas...
hahahhaah vrhhhh
pa, i nije toliko originalna dosjetka. šta će drugo vidjeti nego ono što većina žena ima. fazon bi bio kudikamo efektniji da su našli atraktivnu "novinarku" koja među nogama ima muški polni organ.
Inace ova pr.osi.tu.tka je Emina O. iz Tuzle, njeni su izjavili da su ponosni na nju