Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mlada bi voljela više da joj je poslije vjenčanja uletio,al et hajde bolje ikad nego nikad....
Na vjencanju ti i inace uleti bik, posebno ako mu stanes na nogu...
Evo ovdje. Potencijalni nečiji bik :) Tačno ti maznuse sat dobro si. Nevolim ni ja mrak prerano. Ruzno ihhh... Lijepo je kad se dani razvuku pa to jos i primjećivati a za sobom ostavljat zimuru. Helem opet jedva nadjoh spot za postove. Replika daidzina nema je solo ni na mapi ;) sretno na poslu :))) to je to od mene. Evo sad ce 1.30am. Zamjenili smo uloge spavalice. Jesi jesi :) Neznam stati treba o sam prestati kucat gluposti ima 2.3min. Hajd nema veze odvadi okice :@
Svegami ti k'o da si ljubomoran sto odoh 15min ranije da spavam:)))) taman sam se spremala da ti malo procesljam po fejsu podobne fejzbucice za ,,potencijalnog necijeg bika" :$$$$ Ne znam koliko sam sposobna za taj posao :O:O Sad sam zbunjena ...najbolje, okice ruke k sebi hahaha jooj svasta ces samnom da dozivis, odoh da radim by ....dobri moj Ado :* evo ti poljubac za dobro jutro.
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
i bik bi umocio u mladu...ko u "Opstanku" ..dva muzjaka se bore za zenku
Jao naslova "uleti" i to jos bik..stvarno neoprostivo
Sigurno imas mnogo boljih nacina da se opustis..nego na ova ulijetanja ..;)
@ gdjice..a malo setnja u prirodi..neki dobar film..mozda i kakva knjiga..masaza ili spa tretman..itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
mladozenja izgleda vjezbo u cevljanovicima.....pobjeze bik od njega k'o oparen............
Ova mlada kakva je ni ovaj bik joj ne moze nista :D
Upoznavanje i prvi sastanak u mraku :D
Ma kakav mrak, mlada je sama od sebe mrak :) Kad se pojavi sunce nestane :P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
то ти је кад ожениш краву
гђица злица....би је одбио, кад би смио :)