Zanimljivosti
0
Kad ptica napadne tigra
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J.e.b.e.m i tebe i njega!
Ne s.e.r.i m.at.er.e ti! Čuješ li ti uopšte šta laprdaš Znači tigar je zaštitio svoje tjelo od nemasne poslastice! Ne dipr!
ptici je falila jedna sekunda da je više nema... tigar ima haragei i reagovao je puno ranije nego je ona došla do njega i nije se prepao već samo instinktivno zaštitio svoje tijelo...samo jedna sekunda više i ta i ptica bila nemasna poslastica... tako je rekao sensei tanaka...
Šta je ovo ljudi, ja tigra i p.i.č.k.e.t.i.n.e! Odma ga oderite i na roštilj, a od krzna djeci papuče! Tici dajte doživotnu zalihu sjemenki i mrvica!
Iz.ebala bi ga ptica ko vola!
e dusa draga pjepo se :)
Joj spice :D
Cuj malog sto reve ko Čombe