Takmičenje u Njemačkoj
0
Jurnjava na uredskim stolicama niz ulicu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas ce predsjednici i direktori organizovat ovakvo takmicenje samo sa foteljama. Neradnici i ljencine na trosjedima. Ostali, radno sposobni, koji su na birou nece se ni takmiciti jer nisu ispunili normu.
nije to ništa u odnosu na svjetsko prvenstvo u spuštanju niz bob stazu na wok-tavi, tu se dostižu brzine od preko 100 km/h, lome se ponekad kosti... koje se održava već dugi niz godina... :) http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D0%BA
Svasta!
deutschland uber alles
ODlicno, odlicno!!!!!!
Zamisli kod nas niz Dalmatinsku na ovim stolicama... ne bi ni dvojica stigla ziva do cilja :D
Prejako ! :D