Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakvi dzini, sejtani, duhovi..... Zar ima onih koji vjeruju u to!!!!!!!???????
Odradjeno profesionalno, ali nisu smjeli tek tako ovo uraditi, sta da su ljudi dozivjeli srcane udare i preminuli. Ima nacina da se reklama napravi na drugi nacin, a ne na ovaj.
Pricajte sta hocete, ali meni je ovo odlicno. Fantasticno su i profesionalno odradili ovu skrivenu kameru. Ako si ateista, onda se ne mozes prepasti, pa ti ne vjerujes ni ukakva duhovna s*anja. Ovo ne postoji. Ako si vjernik dobro znas da ovo nije moguce iz razloga sto duhovni svijet ( dzini, sejtani ) se ne moze prikazati covjeku jer to iziskuje energije koja bi mogla prouzrociti njihovu smrt.
Nije tacno,islam smatra da se dzini mogu prikazati,ne moze se prikazati duh mrtvog covjeka...sto zapadnjaci vjeruju,vec samo dzin
dzin da bi se ukazao covjeku mora imati ogromnu energiju, a to prikazanje moze uzrokovati smrt, zato se dzini ne ukazuju covjeku osim u liku drugog covjeka ili zivotinje, ali covjek ne moze znati razliku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I poslije se čudimo kako to da postoje serijske ubice i odakle im ideje da strpaju mrtvo tijelo u kofer... Sve ovako negativne stvari su za zatvora, jer vremenom čine ovako nešto normalnim! Pa u koferu je kao mrtva osoba kojoj viri kosa iz kofera. Zar je to normalna šala? Trebaju samo još da te siluju u toaletu i kažu skrivena kamera... (iako je i ovo gluma, nije normalno!)
Fuj i odvratno, tipicno za bolesni zapad. Koliko ih je samo infartktiralo zbog ovoga a sto se i ne spominje.
Baš ti je Tajland na zapadu...
Glumci!
ovo bas moras biti totalni kreten da te ovakva glupost uplasi...