Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majstor super pliva valja atlantik preplivat
Jennifer Figge, koja je nedavno punila stranice medija diljem svijeta kao prva žena koja je preplivala Atlantski ocean, zapravo je samo mali dio svog putovanja provela plivajući. Jennifer Figge, koja je nedavno punila stranice medija diljem svijeta kao prva žena koja je preplivala Atlantski ocean, samo je dio svoje plivačke avanture zapravo provela u vodi. Njen glasnogovornik David Higdon rekao je da su loše vrijeme i oceanske neprilike onemogućile Figge u realizaciji njenog poduhvata u potpunosti, te da je preplivala svega 402 kilometra od 3380 koliko iznosi ukupna dužina puta. Ostalo vrijeme Figge iz Aspena u Coloradu odmarala se na katamaranu zajedno s ostatkom posade. Iako je udaljenost koju je prešla i dalje impresivna, nije u skladu s ranijom tvrdnjom da je postala prva žena koja je preplivala Atlantik.
ne trubite... ovo je samo za cestitanje. Svaka joj cast. To da uradi u 56
Sto se izbrukase :D
Oko ovog clanka se digla velika frka na drugim engleskim i njemackim forumima. Clanak je cista propaganda prenesena na Sarajevo -x. Ustanovljeno je da ovo zena NIJE preplivala Atlantik nego samo plivala u njemu. Dok se odmarala, brod je plovio prema drugoj obali tako je za samo 24 dana uspijela preci na drugu stranu. Ovo bi inace bilo nemoguce izvesti za tako kratko vrijeme da je ona plivala samo svojom snagom. Prica se, kako to vec bude na internetu, prosirila kao sumski pozar na svim svijetskim novinama/ portalima pod naslovom: \"Zena preplivala Atlantik\". Ovo je netacno. Informacije radi, prvi covjek koji je preplivao Atlantik Benoît Lecomte i trebalo mu je 72 dana, cak tri puta duze nego ovoj zeni.
A joj jes besposlena ova zena ...
ma sta ce ona?! denis stojnic bi ju razbio ko *icku!