Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram ih bilo, iživljavaju se na tako lijepim životinjama. Iskoriste ih, prvo plivaju sa njima pa ih ubiju. To bi sve trebalo pobit". Pljujem, im u facu, u mislima. :(
Uskako ne uskako stvari tako stoje. Ni meni nema logike da odobravas pokolj stoke a onda mi ispricas sta su indijanci rekli. Pa da li si ti skontao poentu u tome ? Pokolj je pokolj I to da je neko iLi neka brata manje iLi vise intelligentna neopravdava nista. http://youtu.be/SFi9uIqazug. http://youtu.be/Ixy0Cu2inmo I ovo je to sto valja a delfini ne ? Volis li ti sarmu ? Oni vole sushi ! Mi imamo taj komplex da sve sto mi radimo je ispravno I naj bolje ! Smeta " pokolj delfina" a mi se izmedju sebe klali tolike godine I sad kao " jes vidio japance jesu odvratni"
ooooooooo kud vam ameri nebabice 222 atomske umjesto 2 mamu vam ***
uze mi rijec...
Pa i mi pravimo pokolje nad kravama, ovcama, kozama. Neka i nas bombarduju?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
A hoce li ,,uzivati" i u njihovom pokolju??? Podavili se daBogda!
@okice ma hoce ! Isto onoliko koliko mi uzivamo u kurbanima iLi ti u krmokoljama. Kako li oni gledaju na nas kad nabijemo janje iLi svinju na razanj, ili ispecemo telecu glavusu , napravimo krvavice. Da li samo oni prave "pokolj"
Mi smo se bar ogranicili.Oni tamane sve zivo isto kao Kinezi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne kontam ja ovo. Ka japanci prave pokolj a mi ne. Ne bi ni oni pravili da u svojoj vjeri iLi kulturi imaju kurban bajram jal ti krmokolju. U Tom slucaju se to ne bi zvalo "pokolj" I bilo bi dopusteno od svemocnog.
Moram uskociti. Nema logike u tome sto pricas. Ovca I svinja su domace zivotinje uzgajane za tu svrhu, delfin je divlja zivotinja, vandredne inteligencije ,u vise slucaja dokazanog pomagaca ljudima I treba da bude zasticen(pogledaj dokumentarac ,odlican je)! Te zivotinje znaju da ce biti izmasakrirane?!?!? To je nesto naj blize kanibalizmu u 21.vjeku . I na kraju meso delfina ne preradjuje merkur koji ostaje u njemu I otrovan je po ljude, a meso se prodaje kao meso kitova ne delfina! I na samom kraju sto rece jedan indijanski poglavica; Tek kad pojede I zadnju biljku,ubije I zadnju zivotinju ,covjek ce svatiti da se zlato ne jede!
@ajvar. Uskako ne uskako stvari tako stoje. Ni meni nema logike da odobravas pokolj stoke a onda mi ispricas sta su indijanci rekli. Pa da li si ti skontao poentu u tome ? Pokolj je pokolj I to da je neko iLi neka brata manje iLi vise intelligentna neopravdava nista. http://youtu.be/SFi9uIqazug. http://youtu.be/Ixy0Cu2inmo I ovo je to sto valja a delfini ne ? Volis li ti sarmu ? Oni vole sushi ! Mi imamo taj komplex da sve sto mi radimo je ispravno I n
PRIKAŽI ODGOVORE (1)