Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njima je Fukušima najmajni problem
Da li bi novinari klixa bili ljubazni pa nam objasnili zasto je ovo selo pusto ?? Valjda bi to trebala biti poenta jednog ovakvog clanka ? Ili ne.
Vec tri hebena dana se ne mogu pogledati nikakve slike na aplikaciji za iphone!!!!! Hocete ikada to popraviti?!!? Zadnji update datira iz 92' hebo vas vas profesionalizam!!!!!!
Isto i kod mene druze :(
Ma jarane prije se makar 1/3 slika itvaralo, sada nista...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi Japanci su uvijek bili do bola čudni.
ma i vi dijasporci ste cudni :=:)
Dijasporci? Haj još jednom grah razbaci i zagledaj se malo bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Ko u filmu house of wax :D
Paris Hilton :D
Samo jedno pitanje klix ? Jesu li ove lutke Muslimani ili neko drugi ? Da znam,kad me sad napadnu koju cu lutku braniti :P
budisti
kod nas je cijela genocidna tvorevina naseljana jezivim narodom.......
jeste rasisti :D