Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi mu se po sminci i pokretima gdje je naucio da guta :)
Nasa Hanka ima veca usta. Ona je nezamjenjiva!
http://www.youtube.com/watch?v=euA-Pj0hYVs
Muslimanski vjernik vjeruje za sebe i ne popuje drugima kako da vjeruje, kako da praktikuje vjeru i sta da radi u zivotu. Takve vjernik natandarim na onu stvar.
Hanka vako stuce babmucu u sekundi. i jos zapjeva.
ovaj je z.ajeb.o amera iz scale
NABI KOMPLEKS AMERIČKIM TINEJDŽERIMA,PA SU MORALI POČET TO ANALNO
uhljupe ne miješanj mafijašku SDA sa muslimanima vjernicima !
..ovo je mala od 0,3 l....i stavio u usta....inace rekord drzi jedan Australac..3 pinta za oko 10 sekundi..
Tako se cuga ja ja
Druze ham3. Popij lozu za nervozu ;) Naprijed Zmajevi :)
Naduvaj mi j.a.j.a. Svi koji spijemo alkohol smo eto luzeri, sljam...a vi dzamijski misevi, pro SDA bagra, ste nam pokrali i unistili drzavu. Kradi i kradi a onda u petak obavezno na dzumu.
Hajde ti jarane ako si majstor cijelu noc razvuci jednu kriglu kO sto raja u Bosni
Šta će on, Kezo popije gajbu za minutu :)
Nije teško biti životinja, ili čak gori od životinja. Teško je u današnjem svijetu izvrnutih vrijednosti biti normalan i kao takav prihvaćen. Iz dana u dan slušamo vijesti o štetnosti alkohola, o problemima i tegobama koje alkohol unosi u sve spore ljudskog života, i onda opet svjedočimo kako je \'faca\' onaj koji konzumira alkohol a kako je \'luzer\' onaj ko nastoji živjeti normalno. Stari su govorili: \'Ono čega se pametan stidi - budala se ponosi!\'
Sta je ovo, rasa, spol sve nedefinisano :s