Vrijedi 70 miliona dolara
0
Izrađen prvi prsten koji je sav od dijamanta
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad ga je mali crnjo sa zuljevima na nogama i rukama na frtalju hljeba dnevno i casi vode iskop\'o košt\'o je 7 dolara.
komad karbona - znak prestiza da dodje neki vanzemoljac, bas bi se ibretio
Zato sto novac sluzi za procijenu vrijednosti drugih stvari i usluga, olaksava trgovinu, sluzi kao pomoc trgovini da ne moramo trgovati kao prije, trampom. Novac je instrument. Dijamant je obicna stvar koja u ovom slucaju vrijedi, ali bez evidentnog razloga. Vrijedi zato sto ljudi zele da vrijedi. Novac oznacava vrijednost dijamanta, kao i drugih stvari.
Smiješno mi što govore \"obični komad karbona\"... a novac je ustvari obični komad papira, pa skontajte koliko je on vrijedan. Što se i tome ne čudite? :D
najvrjedniji dijamant an svijetu je naš edin džeko
Cifutska posla, kupi za vrecu brasna u africi pa ga tuhni za 70 milova fujjj . Ko god da ga kupi treba mu glavu odrubiti cisto radi oholosti.
vaki cu ja ako bog dane mojoj Fati za Bajram kupit
smeće
-Ima ovakvi pogledajte na....(ZuTube).....!
Baš što @moke kaže, komad karbona i prestiž. E moj Bože...
dabogda ga ranila puška i tih 70 dolara!
Dijamant i skupo? Ljudi, malo pogledajte na google o stvarnoj vrijednosti dijamanta i o kompaniji De Beers...